Optione - Ochelarii cu personalitate
 
0 lei / 0 produs(e)
  • Nici un produs in cos.
0

Intrebari frecvente

Comenzi si livrare

Produsele dorite le gasesti usor, filtrand după tip ( dama, barbati), brand, culoare rama, culoare lentila sau material, folosind modulul de filtrare din partea stanga a paginii. In momentul in care ai gasit produsul dorit, dai click pe produs, selectezi culoarea si cantitatea si apoi folosesti butonul Adauga în cos. De asemenea, mai poti folosi motorul de cautare a produselor din site, pentru a gasi produsul care te intereseaza.

Pentru a ajunge in pagina cosului de cumparaturi, da click pe Cos Produse, link aflat in coltul din dreapta-sus al paginii. Ajuns aici, poti revedea toate produsele adaugate si eventual sa schimbi cantitatile din cos, daca este cazul. Pentru a continua si finaliza comanda, da click pe butonul Plaseaza comanda.

In aceasta pagina finala, vei completa informatiile de facturare, adresa de livrare si vei afla modalitatea de plata posibila. După apasarea butonului Trimite comanda, vei primi o notificare de confirmare pe e-mail, iar un consultant de vanzari o va prelua in cel mai scurt timp posibil.
Datele pe care le introduci in timpul finalizarii comenzii/inregistrarii trebuie sa fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale si pentru a putea fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru verificarea comenzii. Datele introduse sunt confidentiale si vor fi folosite doar in scopul finalizarii procesului de cumparare, nu vor fi puse la dispozitia sau comunicate catre terti.

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid – Urgent Cargus – in 2-5 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor in stoc si de locatia clientului.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.
Clientul va putea solicita returnarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia tn care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. SC Vladi Optic SRL va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Produsul va fi returnat în ambalajul initial, impreuna cu factura originala si certificatul de garantie.
Suma rambursata pentru un produs returnat nu include si cheltuielile de transport, pentru expeditie si returnare.
Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv dacă valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC Vladi Optic SRL.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea lor cu mare atentie.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio alta notificare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi de produsele comercializate din cauza editarii electronice sau manuale a informatiilor primite de la furnizori.

Inregistrarea ca membru

Pentru a te putea înregistra, vei avea nevoie de un nume utilizator (adresa de email) şi de o parola.
Esti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind integral in responsabilitatea ta. Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.
Pentru a putea comanda produsele noastre, trebuie sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt detaliate in formularul de inscriere din sectiunea de inregistrare ca membru si sa fii de acord cu prelucrarea acestor informatii. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de tine, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nicio notificare prealabila.

Protectia datelor personale in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 4062.
Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Datele tale personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Vladi Optic SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de tine.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.optione.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Fiecare produs va fi insotit de certificat de garantie.

Frauda si litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

Copyright

Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafica, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC Vladi Optic SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor prevazuta de legea romana. Folosirea elementelor enumerate mai sus fara acordul SC Vladi Optic SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Lentile de contact

Încearcă să stai deasupra unei suprafeţe plane atunci când îţi aplici lentilele de contact. Dacă îţi aplici lentilele deasupra unei chiuvete, pune dopul acesteia. Începe întotdeauna aplicarea şi scoaterea cu aceeaşi lentilă, pentru a evita inversarea lentilelor. Asigură-te întâi că lentila nu este pe dos, verifică marginea care trebuie să fie în sus (formă de bol), nu spre exterior (farfurie). Nu este nicio problemă dacă lentila este pe dos, după aplicare vei simţi doar un uşor disconfort. Scoate-o de pe ochi, clăteşte-o cu soluţie Biotrue® sau ReNu® şi aplică lentila corect.

1. Înaintea fiecărei manevrări a lentilelor, spală-te bine pe mâini şi şterge-te cu un prosop curat, care nu lasă scame.

2. Priveşte în sus, pune arătătorul de la mâna dreaptă / stângă pe marginea lentilei şi trage lentila în jos de pe partea colorată a ochiului.

3. Fără să priveşti în jos, prinde lentila între degete, dar nu folosi unghiile.

4. Acum scoate lentila ţinând-o între cele două degete.

5. După scoaterea lentilei de pe ochi, clăteşte-o cu un jet de soluţie Biotrue® sau ReNu® şi aşeaz-o în recipientul umplut în prealabil cu soluţie proaspătă Biotrue® sau ReNu®. Nu refolosi niciodată soluţia din recipient! Repetă procedura şi pentru celălalt ochi.

Este de preferat să înlocuieşti recipientul la fiecare 30 de zile, altfel se pot dezvolta în interior microorganisme periculoase.

Nu există o limită de vârstă pentru a purta lentile de contact, odată ajuns la adolescenţă, ochii tăi sunt suficient de dezvoltaţi pentru a purta lentile de contact. Atât bebeluşii cât şi vârstnicii pot purta lentile de contact sub supravegherea specialistului oftalmolog. Dacă nu există contraindicaţii medicale, oamenii pot beneficia de avantajele lentilelor de contact la orice vârstă. Specialistul tău oftalmolog îţi poate confirma acest lucru prin efectuarea unui consult. Este normal ca, în timp, ochii oamenilor să se modifice uşor, iar în astfel de cazuri lentilele de contact pot fi ajustate să se potrivească prescripţiei. Indiferent de nevoia de corecţie sau stilul de viaţă, lentilele de contact Bausch + Lomb îţi oferă soluţia optimă pentru corecţia miopiei, hipermetropiei, astigmatismului sau presbiopiei.

Da, atâta timp cât respecţi câteva reguli simple, cum ar fi să aplici lentilele de contact înainte de a te machia şi să îţi scoţi lentilele înainte să te demachiezi. Utilizează produsele cosmetice pe bază de aerosoli (fixativ, deodorant, parfum) înainte de aplicarea lentilelor.

Nu se recomandă purtarea lentilelor la înot, pentru că rişti să le pierzi, iar clorul şi microorganismele din apă se pot depune pe lentilă, crescând riscul de infecţii şi iritaţii oculare. Este obligatorie folosirea ochelarilor de înot, dar pentru mai multe detalii întreabă specialistul tău oftalmolog.

Nu îţi face griji, lentilele nu pot ajunge în spatele ochilor. Dacă lentilele alunecă de la locul lor sub pleoapă, este posibil să ai nevoie de ajutor ca să le repui la loc, dar acest lucru nu-ţi dăunează.

Poţi dormi numai cu lentilele de contact din silicon-hidrogel aprobate pentru portul extins sau continuu, deoarece acestea sunt special concepute să permită o bună oxigenare a ochiului în timpul somnului. Nu este recomandat să dormi cu alte tipuri de lentile de contact, deoarece ochii trebuie să „respire” în timpul somnului, pentru ca tu să te bucuri de confort la purtare şi sănătate oculară tot timpul. Bausch + Lomb îţi pune la dispoziţie familia de lentile de contact din silicon-hidrogel PureVision®(PureVision , PureVision Toric, PureVision Multifocal, PureVision 2 HD, PureVision 2 HD Toric).

Specialistul tău oftalmolog te poate informa în ce condiţii este contraindicată purtarea lentilelor de contact. Se recomandă evitarea mediilor cu temperaturi ridicate, fumul, poluarea şi alţi vapori care pot crea disconfort la purtare şi pot duce la contaminarea lentilelor.

Respectă indicaţiile specialistului tău oftalmolog cu privire la modul de purtare a lentilelor tale. Este preferabil să-ţi notezi data la care trebuie înlocuite lentilele.Dacă vrei să nu ai grija asta, Bausch +Lomb îţi pune la dispoziţie aplicaţia: www.contorlentile.ro care te alertează de fiecare dată când trebuie să-ţi înlocuieşti lentilele. Există mai multe tipuri de lentile de contact, de aceea nerespectarea indicaţiilor prescrise poate creşte riscul iritaţiilor şi infecţiilor oculare. Pentru mai multe informaţii cu privire la tipurile de lentile Bausch + Lomb şi modul lor de înlocuire, consultă secţiunea de produse de la sfârşitul acestui ghid şi accesează pagina de internet www.bausch.ro.